HDS

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja stranice

Hrvatsko društvo skladatelja (dalje u tekstu: HDS) vam omogućuje korištenje sadržaja stranice koje je regulirano ovim uvjetima korištenja.

Korištenjem stranice HDS smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Stranica svojim korisnicima omogućuje praćenje sadržaja povezanih sa Zagrebačkim festivalom, njegovim utemeljiteljima, partnerima i svima uključenima u proizvodni ciklus Festivala..

Autorska prava

Sadržaj na stranici zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka HDS-a ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu HDS-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

HDS se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost posjetitelja svojih stranica. HDS može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika stranice kao i razvijanja što kvalitetnijeg sadržaja.

Linkovi na druge web stranice

Stranica HDS sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze (linkovi) do drugih internetskih stranica, koje su kreirale treće osobe koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. HDS nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internetskim stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na internetskim stranicama koje su kreirale treće osobe.

Prenošenje sadržaja

Tiskani i elektronički mediji mogu prenositi autorska djela sa stranica HDS, pod sljedećim uvjetima:
a) ukoliko autor nije izričito zabranio reproduciranje, distribuiranje te priopćavanje javnosti svojeg djela te ukoliko se autorsko djelo koristi u opsegu koji odgovara svrsi i načinu izvještavanja;
b) obvezno je prilikom reproduciranja, distribuiranja i/ili priopćavanja javnosti prenesenog autorskog djela naznačiti izvor i autorstvo djela;
c) obvezno je u tijelu teksta prenesenog autorskog djela naznačiti oznaku web stranice na kojoj se nalazi izvorni članak odnosno autorsko djelo koji se prenosi;
d) prilikom prenošenja autorskog djela nije dozvoljeno mijenjanje smisla, kao ni slobodna interpretacija teksta;
e) za objavljivanje odnosno reproduciranje, distribuiranje i/ili priopćavanje javnosti fotografije ili video zapisa izvorno postavljenih na stranicama u drugim tiskanim i/ili elektroničkim medijima ili na drugim platformama potrebno je pravovremeno zatražiti pisanu suglasnost uredništva.

Organizatori
Ulaznice
Partneri